Iets kopen of verkopen is 100% gratis op AdPlazza. Maar er zijn manieren om je advertentie(s) te laten opvallen zodat meer bezoekers én potentiële kopers ze zien. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet via “Spotlight” en “Bumpen”.

Een spotlight advertentie is een advertentie die extra opvalt en bovendien staat de advertentie op de startpagina van AdPlazza.
Je kan van elke eigen advertentie een spotlight advertentie maken. Dat doe je door een “pakket” aan te kopen. Je kan een pakket kopen voor 1, 5 of 10 advertenties.
Koop je een pakket van bijvoorbeeld 5 advertenties dan hoef je die natuurlijk niet in één keer op te gebruiken. Een pakket blijft sowieso één jaar geldig.
Als je een pakket hebt aangekocht kan je tijdens het ingeven van je advertentie aangeven dat je het in de “spotlight” wil plaatsen.
Je advertentie komt dan onmiddelijk op de startpagina te staan met een “spotlight”-logo bij. Ook bestaande advertenties, die je al eerder ingaf kan je nog in de Spotlight plaatsen. Je gaat hiervoor naar je accountpagina waar je kan aanduiden welke advertentie je in de Spotlight wil plaatsen.
Goed om te weten: Spotlight advertenties blijven 7 dagen op de startpagina staan. Na zeven dagen zijn ze uiteraard nog wel te vinden via “zoeken” en browsen door de categorie.

Maar dat is nog niet alles. Met een pakket kan je je advertenties ook “bumpen”.
Na verloop van tijd zakt je advertentie weg tussen andere advertenties. Door je eigen advertentie te “bumpen” komt hij terug bovenaan te staan.
Je advertentie blijft bovenaan staan tot iemand anders een andere advertentie “bumpt”.

Binnenkort voegen we nog meer voordelen toe aan de pakketten.