AdPlazza is spiksplinter nieuw! En daarom nog lang niet helemaal klaar. Sterker nog, AdPlazza zal nooit helemaal “af” zijn. 
We blijven namelijk continu werken aan de website en app. We blijven de gebruikerservaring verbeteren en natuurlijk blijven we zoeken naar oplossingen om kopen en verkopen op AdPlazza veilig te houden. In dit bericht gaan we verder in op waar we momenteel mee bezig zijn. 

Veiligheid is voor ons de nummer 1 prioriteit. Daarom werken we aan een identificatie-systeem voor gebruikers zonder dat we de privacy van (ver)kopers schenden.
We gaan binnenkort gebruik maken van een sms-systeem waarbij je een code moet ingeven op de website/in de app die we via sms versturen. Zo zijn we zeker dat jij het bent die inlogt op AdPlazza.

Meer en uitgebreidere categorieën om je advertenties in te plaatsen.
Momenteel hebben we enkel basis categorieën zoals “Auto’s”, “Wonen”,… Deze gaan we uiteraard verder uitbreiden.
Verkoop je iets dat niet in een bestaande categorie past? Plaats je advertentie dan in de “Algemeen/Andere” categorie. Wij verplaatsen je advertentie dan zo snel mogelijk naar een nieuwe categorie.

We werken momenteel ook aan een mobiele app voor AdPlazza. Je kan nu natuurlijk al advertenties ingeven en browsen op AdPlazza via je gsm door naar adplazza.com te surfen, maar een app is toch nog altijd gemakkelijker en sneller. We hopen de AdPlazza App nog deze zomer in de Play Store te plaatsen.